Klantenservice

Hoe kan ik bestellen?

Als horecaklant kunt u eenvoudig online bestellen door in te loggen op uw persoonlijke account. Vervolgens krijgt u een persoonlijk bestelformulier te zien van de wijnen die u normaal besteld bij Vin d’Anvers. Uiteraard is het ook mogelijk om andere wijnen online te bestellen via de website. Vul het bestelformulier in en voeg dit toe aan uw winkelmandje. Vervolgens kunt u afrekenen.


Ophalen, bezorgen en verzenden

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u kiezen uit ophalen, bezorgen of verzenden.

Ophalen
Op afspraak kunt u de bestelling ophalen bij Vin d’Anvers op het volgende adres: Welvaartstraat 1A, 2381 Weelde. Wij zijn alleen geopend op afspraak. Na het bestellen kunt u contact opnemen om een afspraak te maken.

Bezorgen
Vin d’Anvers bezorgt uw bestelling gratis bij u thuis binnen een straal van 20 kilometer in België. Wanneer u uw postcode invult en u valt binnen deze 20 kilometer, dan kunt u kiezen voor de optie bezorgen.

Verzenden
Woont u te ver weg om uw bestelling af te halen of te laten bezorgen? Dan kunt u er voor kiezen om de wijnen per post te laten versturen in België. Wij verzenden uw bestelling vanaf 6 flessen, combineren is hierbij mogelijk. De verzendkosten van 6 tot 18 flessen zijn €5,-. Bestelt u meer dan 18 flessen? Dan is de verzending gratis!


Levertijden

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 48 uur bezorgd of verzonden.


Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een andere vraag of komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan direct contact op met Glenn van Vin d’Anvers. Hij helpt u graag!

Info@vindanvers.be
+32 (0)476 48 21 49